Byggföretag Klippan

Det självklara valet av byggfirma

Byggföretag Klippan Totalrenovering Fönster- & takbyte Köks- & badrumsrenovering Nyproduktion Ombyggnation TIllbyggnation Uterum & altan

Välkommen till Perstorp Bygg Service! Som byggföretag i Klippan är vi dedikerade till att förverkliga dina byggdrömmar med högsta kvalitet och noggrannhet. Med vår mångåriga erfarenhet och engagemang för toppklassiga resultat, är vi din pålitliga partner för alla typer av byggprojekt.

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert och ser fram emot att hjälpa dig skapa ditt drömhem!

VILKA vi är

Perstorp Bygg Service är ett erfaret och kundfokuserat byggföretag som värdesätter kvalitet och trygghet. Med många år i snickeribranschen har vi utvecklat en stark kompetens och en passion för att leverera exceptionella resultat som överträffar dina förväntningar. Vårt team består av skickliga hantverkare som är dedikerade till att skapa vackra och hållbara byggprojekt.

Byggföretag Klippan

Vad vi gör

Vi tar oss an en rad olika byggprojekt, stora som små. Vi specialiserar oss på renoveringar, fönsterbyten, takbyten samt nyproduktion, ombyggnation och tillbyggnation. Vi erbjuder också byggnation av uterum och altaner. Oavsett projektets omfattning följer vi alltid branschens föreskrifter för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga och nöjda med vårt arbete.

Byggföretag Klippan

TJÄNSTER inom bygg

På Perstorp Bygg Service erbjuder vi ett brett utbud av byggtjänster med fokus på kvalitet och effektivitet. Vi strävar efter att göra varje kund nöjd genom att leverera resultat som inte bara uppfyller utan överträffar förväntningarna. Vårt engagemang för kundens behov och vår noggrannhet i varje detalj gör oss till ditt bästa val för byggprojekt i alla storlekar.

Perstorps Bygg Service

Järnvägsgatan 3, 284 33 Perstorp

072-224 84 70